Mezinárodní výstava psů Mladá Boleslav

30.08.2009 11:38

Dnes proběhla mezinárodka v MB. Udělalo mi velkou radost, že na výstavu dorazili:

Finlandia Šédedab s Evou Kotálovou, získali ve třídě otevřené nedlouho po odchování prvního vrhu známku výbornou,

Garone Šédedab s Alexandrou Vokurkovou, kteří si vyběhali ve třídě otevřené v konkurenci 14 ti psů krásné umístění se známkou výborný 4.

Eis Caffeé de Brasil Šédedab s Milanem Schmidtem bojovali jako lvi, Eisovo hodnocení znělo známka výborná. Jijich účasti si vážím nejvíce, protože výstavu absolvovali hlavně kvůli tomu, že je pořád nutím. Eis je úžasný pes, nejen exteriérově, ale i povahou, je vychovaný a tudíž krásný. Jeho majitelé se mu hodně věnovali a je to na něm znát. Dnes sice zůstal bez pořadí, ale příště to jistě bude lepší. Vždyť to není jen tak, že má již více jak rok splněny podmínky pro udělení titulu Německý šampión. Doufám, že se majiteům nějaké feny zalíbil a že projeví zájem o jeho využití v chovu.(bonitaci samozřejmě úspěšně absolvoval)

Výstavy se zúčastnilo i mnoho potomků našich potomků a jejich potomků.

No a protože sebechvála prý smrdí, jenže zase na druhou stranu, když se nepochválím já, nikdo jiný to za mě neudělá, s naší Guiness Šédedab jsme i přes můj nefunkční kotník "vyběhali" známku výbornou, vítěze třídy otevřené s titulem CAC, nejlepší fenu s titulem CACIB a protože pan rozhodčí Boris Chapiro z Francie  tak mile rozhodl, získala naše krasavice i titul BOB.

 

Zpět